Rekisteröinti

Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröidy käyttäjäksi Suomen FinFRN – radiopuhelin yhdyskäytävä palvelimelle Java FRN_Client tai Alter FRN_Client linux sovellusta käyttäen.

Rekisteröimällä nimimerkkisi suojaat sen ettei ketään ei voi sitä sinulta viedä käyttäessäsi FRNClient – systeemiä. Tarvitset jokaiseen käyttämääsi sovellukseen eri sähköpostiosoitteen.

Java FRN_Client

Sovellus tarvitsee rekisteröinnin mutta satunnaiset käyttäjät voivat käyttää pelkästään sähköpostia ja kahdeksaa satunnaista kirjainta muotoa ” SDSFSSDS ”. Täytät muuten kaiken ja ei tarvitse painaa Reguest Password ( Hae salasana ) nappia.

Rekisteröinti tapahtuu Java FRN_Client – sovelluksen ” Settings / Asetukset – välilehden kautta täyttämällä vaadittavat kohdat.

Huomio!

Sähköpostin täytyy olla oikein jotta saat salasanan järjestelmältä. Valitse Alternative FRN system – kohdasta SystemManager Server. ( Vaihtoehtoinen )

Java FRNClient settings

Lopuksi vain painat ” Reguest Password ” ja saat sähköpostiisi salasanan, jonka laitat kohtaa ” Password ” ja valitset palvelimen osoitteeksi fin.frn.fi ja portti 10024 kanava Varsinais-Suomi

Salasanan saatuasi voit joutua odottelemaan hieman aikaa riippuen mille listauspalvelimelle rekisteröidyt.Jos et saa salasanaa postitse tarkista että sähköpostiosoitteesi on oikein jos painat liian monta kertaa peräkkäin ” Reguest Password ” systeemi estää sinut noin 1 -2 tunniksi.

Eli tarkista ennen ” Reguest Password ” pyyntöä tietosi että ovat haluamallasi tavalla.

Alter FRN_Client – ei graafisen linux/unix terminaali pohjaisen rekisteröinti

Alter FRN_Client – terminaali pohjaisissa on sisään rakennettu rekisteröinti, jolla saat frnconsole.cfg.unix kohtaan [Auth] laittamaasi sähköpostiin salasanan ja myös muista laittaa radiolinkkisi Callsing ja Operatorname oikein.

Komento on minulla kuvan mukaisesti root@TKU08-L:/opt/FRNClient#./FRNClientConsole register ja myös komentoa ./FRNClientConsole help saat lisää käytettäviä komentoja.

AlterFRNClient


Kyseinen rekisteröinti toiminee myös uudemmassa PiCQ – Client sovelluksessa vanhemmat Java FRN_Client  / Alter FRN_Client – täytyy päivittää uudempaa versioon.

Jos et tiedä mitä tehdä ota yhteyttä sähköpostilla support@ix1.fi.