GRNClient V 2.32.1 – älypuhelin version androidin käyttöön otto

GRNClientsaatavilla uusin versio! Release V 5.01.1 (Build 2023.12.21.0928)

GRNClient versio 2.32.1-älypuhelin versio androidin käyttöön otto ohjeet suomeksi eli saat ladattua sovelluskehittäjän sivulta ainoastaan jonka voit ladata käyttämällä älypuhelintasi. Android versio täytyy olla 6 tai uudempi!

Poc-push to talk älypuhelimia tuetaan GRNClient – versiossa.
Esimerkiksi: Inrico S200, Inrico T320, Inrico TM-7-Plus, Anysecu 4g-w2 plus, Uniwa Alps F40 , BoxChip S700b, Oukitel WP5 PRO, Uniwa A19S, Tytera IP98, Cat DS S41, Ulefone Armor X5..

GRNClientin asennus ( Päivitetään )

Ensimmäiseksi lataa sovellus älypuhelimella ja anna sille vaadittavat oikeudet.

Kun avaat GRNClient – sovelluksen niin näet oikealla yläkulmassa kolme pistettä klikkaamalla siten saat eteesi alla olevan kuvan näköisen näkymän.

Tämän jälkeen klikkaat kohtaa Asetukset ja täytät jokaisen kohdan omillasi tiedoilla paitsi salasana kohta. Huomio että palvelimen osoitteen perässä ei ole mitään.

Tämän jälkeen oikealta ylhäältä Asetukset sivulta klikkaamalla valitset Pyydä salasanaa ( Alternative FRN )”tämän jälkeen saat salasanan antamaasi sähköpostiin, jonka laitat siinä muodossa Asetukset – kohtaan salasana.

Tämän jälkeen siirrytään kohtaan Sovelluksen rekisteröinti,johon tulee nimesi ja sähköpostiosoitteesi mihin tuli salasanasi. Tämän jälkeen painat OK!

Sovelluksen rekisteröinti

Lopuksi jos kaikki meni oikein niin muutaman minuutin päästä sovelluksen rekisteröinnistä voit yhdistää kolmen pisteen kautta palvelimelle fin.hallinta.frn.fi

Lopuksi

Jos et pysty yhdistämään palvelimelle odota kärsivällisesti koska voi olla että rekisteröinti palvelimella voi olla ruuhkaa ja voit myös kokeilla käynnistää sovelluksen uudelleen.

Huomio

Kun puhut palvelimelle paina oikealla ala kulmassa olevaa vihreätä microphonin kuvaa.