Rekisteröidy

Rekisteröidy käyttäjäksi Suomen FinFRN – radiopuhelin yhdyskäytävä palvelimelle Java FRN_Client tai Alter FRN_Client linux sovellusta käyttäen. Rekisteröimällä nimimerkkisi suojaat sen ettei ketään ei voi sitä sinulta viedä käyttäessäsi FRNClient – systeemiä.

Tarvitset jokaiseen käyttämääsi sovellukseen eri sähköpostiosoitteen.

Java FRN_Client

Sovellus tarvitsee rekisteröinnin, täytät muuten kaiken ja paina Reguest Password ( Hae salasana ) nappia. Rekisteröinti tapahtuu Java FRN_Client – sovelluksen ” Settings / Asetukset – välilehden kautta täyttämällä vaadittavat kohdat.

Huomio!

Sähköpostin täytyy olla oikein jotta saat salasanan järjestelmältä. Valitse Alternative FRN system – kohdasta SystemManager Server. ( Vaihtoehtoinen )


Lopuksi vain painat ” Reguest Password ” ja saat sähköpostiisi salasanan, jonka laitat kohtaa ” Password ” ja valitset palvelimen osoitteeksi fin.hallinta.frn.fi ja portti 10024 kanava Varsinais -Suomi.

Salasanan saatuasi voit joutua odottelemaan hieman aikaa riippuen mille listauspalvelimelle rekisteröidyt.Jos et saa salasanaa postitse tarkista että sähköpostiosoitteesi on oikein jos painat liian monta kertaa peräkkäin ”Reguest Password” systeemi estää sinut noin 1 -2 tunniksi.
Eli tarkista ennen ”Reguest Password” pyyntöä tietosi että ovat haluamallasi tavalla.

Alter FRN_Client – ei graafisen linux/unix terminaali pohjaisen rekisteröinti

Alter FRN_Client – terminaali pohjaisissa on sisään rakennettu rekisteröinti, jolla saat frnconsole.cfg.unix kohtaan [Auth] laittamaasi sähköpostiin salasanan ja myös muista laittaa radiolinkkisi Callsing ja Operatorname oikein.

Komento on minulla kuvan mukaisesti root@TKU08-L:/opt/FRNClient#./FRNClientConsole register ja myös komentoa ./FRNClientConsole help saat lisää käytettäviä komentoja.


Kyseinen rekisteröinti toiminee myös uudemmassa PiCQ – Client sovelluksessa vanhemmat Java FRN_Client  / Alter FRN_Client – täytyy päivittää uudempaa versioon. Jos et tiedä mitä tehdä ota yhteyttä sähköpostilla support@ix1.fi.