Muutamat vinkit

Muutamat vinkit yhdyskanavien käyttäjille

Muutamat vinkit yhdyskanavien käyttäjille jotta äänet tulisi hyvin tietokoneesta on suotava käyttää FinFrn – radioverkko palvelimen ” Test ” huonetta jossa voit testailla FRNClientin sisään tulevan audion. Jotta äänesi ei olisi liian voimakas jolloin se puuroutuu muiden korvissa.

Yhdyskäytävä radiolinkkien säätämisessä kannattaa käyttää myös tätä ” Test ” kanavaa jotta saisit optimaaliset sisään ja ulos tulevan audion aikaiseksi.Kun saavut kanavalle ” Varsinais-Suomen maakunta ” ole hyvä ja ilmaise itsesi vaikka painalla ” PTT ” nappia puhumalla ” Hei onko kukaan paikalla ” jotta muut käyttäjät kanavalla huomaisivat ja kuulisi sinut.

Kuten meillä suomalaisilla on tapana olla hiljaista kansaa ja alkoholin vaikutuksen alla voipi syntyä ” PUHE RIPULI ” on suotavaa promille arvon nousun myötä siirtyä nukkumaan.

Puhevälit ja muut

Yleensä kun radiolinkin alta joku kutsuu, on suotavaa vastata mahdollisesti kaukana olevalle vasta asemalle ja huomioida myös muut käyttäjät kanavalla antamalla puhe välin keskustelussa jos vaikka joku muukin haluaisi liittyä aiheeseen mukaan.

Kirosanat ja epäystävällinen käytös voi johtaa siihen että operaattorit hiljentävät tätä aiheuttavan henkilön, kuten myös muilla palvelimella sijaitsevissa kanavilla on suotavaa käyttäytyä asiallisesti.

Jos sinulla on pakottava tarve kirjoittaa niin FRNClient – sovelluksesta löytyy siihen työ kalu jos aihetta on kirjoittaa lisää,on siihen paikka, joka löytyy osoitteesta Facebook – ryhmästä

Lopuksi jos kanavalla on hiljaista kun saavut ensimmäistä kertaa ole kärsivällinen, varmasti joku huomaa sinut tai sinä käyttäjänä itse aloitat mölyämisen jotta muut heräisi.

Eli huumorilla mennään ja yritetään luoda yhteyksiä muihin kommunikoimalla.